Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 11. TJEDNA VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 11. TJEDNA VREMENA KROZ GODINU

Danas je Jedanaesta nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Dvanaesta nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra, crkvu čisti treća grupa.

Sutra započinjemo DUGA-u. Svakog dana DUGA započinje svetom misom u 8:30. Završetak po danima:
ponedjeljak, 17. 6. 2024. u 13:00;
utorak, 18. 6. 2024. u 13:45;
srijeda, 19. 6. 2024. u 13:45;
četvrtak, 20. 6. 2024. u 17:00;
petak, 21. 6. 2024. u 14:45;
subota, 22. 6. 2024. u 14:30.

Završili smo sa sastancima ministranta te probama zborova. Zahvaljujemo svima koji su redovito dolazili, posebno voditeljima župnih zajednica.

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza župni ured radit će nakon misa i od 9 do 12 sati. Srijedom, kao i inače, župni ured radi samo nakon misa.

Zaštitnik župe uvijek je bio i dan vanjskoga manifestiranja zajedništva svake župe. Nažalost, uvjetovani povijesnim okolnostima, a mi ovdje i datumom te okolnostima božićnih dana, ne možemo do kraja taj dan doživjeti i proživjeti. Stoga smo odlučili da "Dan župnoga zajedništva" bude zadnji dan pastoralne godine i zadnji dan DUGA-e. Ove godine to će biti 28. lipnja. Toga dana u 18 sati bit će večernja sveta misa te nakon svete mise na župnom igralištu prigoda da se župljani susretnu, provedu neko vrijeme zajedno, zaključit ćemo "Ljetni oratorij DUGA" koncertom, dodjelom nagrada djeci i tombolom. Potičemo sve župljane da se uključe u "Dan župnoga zajedništva" svojom prisutnošću na svetoj misi na kojoj ćemo moliti za sve žive i pokojne župljane te na zajedničkoj proslavi na župnome igralištu.

Bliži se svećeničko ređenje naših don Antonia Zirduma i don Mate Puljića koje će biti 29. lipnja 2024. g. u Katedrali u 11 sati. Pozivamo sve župljane da dođu na tu svetu Misu i preporuče njih i ostalu šestoricu kandidata dobrom Bogu. Svi oni večeras započinju svoje duhovne vježbe kao najbližu pripravu za samo ređenje. Pozivamo vas da ih i u ovoj neposrednoj pripravi podržite svojim molitvama.

Don Mato će slaviti svoju Mladu misu 27. srpnja 2024. g. u Katedrali u 10 sati. Svi koji želite sudjelovati na mladoj misi i na ručku koji organiziraju don Mato i njegova obitelj, molimo vas da preuzmete svoju pozivnicu u župnom uredu.

Na izlazima iz crkve pretplatnici mogu preuzeti, a ostali kupiti novi broj našega mjesečnika Crkva na kamenu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO