Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 11. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 11. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

U ponedjeljak crkvu čisti prva grupa.

U subotu u 18:30 sastanak animatora za DUGA-u.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ivan Krešić, sin Davora i Sabine r. Obradović iz naše župe i Katarina Dogan, kći Ilije i Ruže r. Baketarić iz župe Presvetog Trojstva Blagaj-Buna. Njihovo će vjenčanje biti 23. lipnja o. g. u župi Blagaj-Buna; Marko Skoko, sin Zdravka i Janje r. Lončar i Andrea Marinović, kći Dinka i Draženke r. Drmać. Njihovo će vjenčanje biti 24. lipnja o. g. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru;.

Napomena za roditelje prvopričesnika i krizmanika da vrate prvopričesničke i krizmaničke haljine.

U župnom uredu također možete preuzeti upisnice za ovogodišnju DUGA-u koja će se održati od 3. do 14. srpnja. Prvi tjedan je velika DUGA za djecu od 5. do 9. razreda, dok je drugi tjedan mala DUGA za djecu od 1. do 4. razreda.

Bliži se prezbitersko ređenje našeg đakona don Zvonimira Reze koje će biti 29. lipnja o. g. u našoj Katedrali u 11 sati. Mladu misu don Zvonimir slavit će u Katedrali 1. srpnja o. g. u 11 sati. Svi koji žele biti nazočni mladoj misi 1. srpnja o. g. i na ručku kojega organizira don Zvonimir i njegova obitelj neka u župnom uredu preuzmu pozivnice.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molimo da kod izlaznih vrata crkve preuzmu svoje brojeve. Ostale potičemo da kupe i čitaju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO