Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 10. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 10. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 10. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća je nedjelja 11. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti treća grupa. Molimo sve koji su se prijavili za čišćenje crkve da dođu na sastanak nakon čišćenja u 19:30 sati.

Nama susjedna župa Presv. Srca Isusova u Potocima slavi svoga nebeskoga zaštitnika. Pripremat će se trodnevnicom kroz dane utorak, srijedu i četvrtak s početkom u 18 sati. Na sam dan proslave Presv. Srca Isusova petak, 16. lipnja 2023., svečana svate misa bit će u 18 sati i predvodit će je mons.Tomo Vukšić nadbiskup vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana".

U subotu u 18:30 sastanak animatora za DUGA-u.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Marino Šunjić, sin Roberta i Marijane r. Drabuf iz naše župe, i Veronika Čuljak, kći Velimira i Dragane r. Mandić iz župe sv. Luke - Ilići. Njihovo će vjenčanje biti 17. lipnja o. g. u župi sv. Marka i sv. Luke, Cim-Ilići.

Napomena za roditelje prvopričesnika i krizmanika da vrate prvopričesničke i krizmaničke haljine.

U župnom uredu također možete preuzeti upisnice za ovogodišnju DUGA-u koja će se održati od 3. do 14. srpnja. Prvi tjedan je velika DUGA za djecu od 5. do 9. razreda, dok je drugi tjedan mala DUGA za djecu od 1. do 4. razreda.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO