Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJEST 4. USKRSNE NEDJELJE - DOBROG PASTIRA
ŽUPNE OBAVIJEST 4. USKRSNE NEDJELJE - DOBROG PASTIRA

Danas je Četvrta uskrsna nedjelja – Dobroga Pastira. Sljedeća nedjelja je Peta uskrsna nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak se neće čistiti crkva. Molimo vas da se prijavite za čišćenje crkve. Ovo je naša župna crkva i bilo bi najlakše plaćati nekoga za čišćenje. Dokle god župljani čiste svoju crkvu onda je oni i osjećaju svojom. Stoga, potičemo i molimo da se prijavite za čišćenje crkve. Za čišćenje potrebno je oko satak vremena.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka sv. Anti u 17:30 sati.

U srijedu u 20 sati je vjeronauk za krizmanike, a u četvrtak u 20 sati ispit.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana".

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Frano Sesar, sin Veselka i Jasminke r. Čerkez, iz župe Uznesenja Blažene Djevice Marije, Široki Brijeg, i Maja Vranjić, kći Vladimira i Vesne r. Šilić, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 6. svibnja ove godine u našoj župi.

Blagoslov polja na groblju Sutina je u nedjelju, 7. 5. 2023. u 11 sati. Raspored misa na ostalim grobljima možete vidjeti na našoj web stranici.

Sutra počinje mjesec svibanj koji je posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Našoj nebeskoj Majci iskazat ćemo čast moleći krunicu svaki dan u 17:30. Ovu će krunicu predmoliti djeca od 5. do 9. razreda, mladi iz BIOS-a te naši redovni predmolitelji. Vjeronauk po ustaljenom rasporedu za ovu godinu je završen, no u svibnju umjesto vjeronauka djeca su pozvana dolaziti na krunicu po dogovorenom rasporedu: ponedjeljkom peti razred, utorkom šesti razred, četvrtkom sedmi razred, petkom osmi razred, subotom deveti razred. Pozivamo i sve župljane da kroz ovaj mjesec češće dođu na krunicu te se uteku zagovoru Marije Majke Crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO