Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 14. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 14. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Četrnaesta nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Petnaesta nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra, crkvu čisti druga grupa.

U petak, 12. srpnja 2024., u našoj župi u 18:30 molit će se krunica za duhovna zvanja. U 19 sati biti će sveta misa uočnica i blagoslov mladomisničkoga ruha našega don Antonia Zirduma. Don Antonio slavit će Mladu misu u subotu 13. srpnja 2024. u 10 sati ovdje u našoj župnoj crkvi. Taj dan je poseban dan u našoj župi i ne događa se svake godine. Bogu hvala na blagoslovu što već drugu godinu zaredom u našoj župi imamo mladu misu. Pozivamo sve župljane da taj dan dođu proslaviti mladu misu našega don Antonia, ali i moliti za svećenička i redovnička zvanja.

Don Mato će slaviti Mladu misu 27. srpnja 2024. g. u Katedrali u 10 sati. Svi koji želite sudjelovati na mladoj misi i na ručku koje organiziraju don Mato i njegova obitelj, mogu preuzeti svoju pozivnicu u župnom uredu.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu pretplatnike molimo da preuzmu svoje brojeve. Ostale potičemo da na izlaznim vratima crkve kupe novi broja Crkve na kamenu i čitaju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO