Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 3. KORIZMENE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 3. KORIZMENE NEDJELJE

Danas je Treća korizmena nedjelja ili Pačista. Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena ili Sredoposna nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Taj dan se slavi sv. Josip ali se ispušta proslava sv. Josipa. Na kraju svih misa bit će blagoslov očeva.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti treća grupa.

U utorak započinjemo s pobožnošću 13 utoraka sv. Anti u 17:30 sati.

U srijedu nakon večernje svete mise veliki župni zbog ima probu.

Naš đakon don Zvonimir Rezo nastavlja s nizom predavanja o Deset Božjih zapovijedi. U srijedu u 20 sati održat će predavanje pod naslovom "Koktel ljubavi" o šestoj Božjoj zapovijedi.

U četvrtak u 19 sati, nakon euharistijskog klanjanja, održava se biblijska večer za one koji žele čuti nešto više o nedjeljnim misnim čitanjima.

U četvrtak u 20 sati BIOS ima druženje.

U petak u 17:30 bit će pobožnost Križnoga puta. Meditacije će čitati ministranti.

U duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima Caritasov obiteljski centar Mostar organizira korizmenu duhovnu obnovu za bračne parove 23. ožujka 2023. godine. Susret će započeti u 17 sati. Zainteresirani bračni parovi mogu se do petka 17. 3. 2023. Više podataka mogu naći na našoj web stranici ili u župnom uredu.

Subotnje aktivnosti prema ustaljenom rasporedu kako je objavljeno u župnome listu.

Molimo vas da do 19. ožujka prijavite u župni ured stare i bolesne kako bismo ih mogli pohoditi i ispovjediti. Stare i bolesne planiramo ispovjediti u tjednu prije "Velikog tjedna"

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoje brojeve a ostale potičem da uzmu i pročitaju jer ima kvalitetnih članaka.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO