Župa/Župni ured/Župna obavijest/OBAVIJESTI 13. NEDJELJE KROZ GODINU
OBAVIJESTI 13. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Trinaesta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 14. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

U srijedu je svetkovina apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla. Svete mise su ovdje u 7 i 18 sati. U našoj katedrali bit će 5 đakona zaređena za svećenika. Sveta misa je u 10 sati.

Jednodnevni izlet za naše ministrante bit će 30. srpnja o. g. Planirano je posjetiti samostan na Šćitu. Polazak je u četvrtak u 8 sati. Molimo da ministranti sa sobom ponesu hrane i dovoljno vode. U subotu, 2. 7. o. g., ministranti će imati zaključni sastanak prije ljetnog odmora. To ne znači da prestaje ministrantska služba. Naprotiv, kad god možete i gdje god bili rado služite Gospodinu.

Ove godine organiziramo DUGA-u za djecu iz naše župe. Upisnice možete preuzeti u župnom uredu. Zamolio bih da se pridržavate napisanoga radi što bolje organizacije. Molim za razumijevanje jer ove godine sudjeluju djeca od završenog 3. razreda do 9. razreda. DUGA će se održavati kroz sljedeće dane: tzv. velika DUGA od 18. do 23. srpnja; tzv. mala DUGA od 25. do 29. srpnja.

Od 1. srpnja do 31. kolovoza, uključivo, večernje svete mise bit će u 19 sati. Radno vrijeme župnog ureda u tom istom razdoblju bit će ujutro od 9 do 12 i nakon svetih misa. Župni ured u tom periodu neće raditi poslijepodne.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Filip Zeljko, sin Gordana i Maje r. Lasić, iz ove župe i Ana Vučić, kći Blage i Kata r. Kvesić, iz župe Sv. Mateja Apostola i Evanđelista, Rudnik, Mostar. Njihovo vjenčanje će biti 3. srpnja o. g. u župi Sv. Mateja Apostola i Evanđelista, Mostar. Ukoliko netko zna za neku zapreku dužan je javiti župnicima zaručnika.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti novi broj. U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Molim da dođu članovi svih grupa za čišćenje. Isto tako, zamolio bih sve vas koji možete pomoći u čišćenju crkve da se prijavite u župni ured kako bismo povećali broj grupa za čišćenje.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO