ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 32. NEDJELJU KROZ GODINU

biblija_i_krunica.jpg

Danas je 32. nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 33. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Nakon mise neće biti cjelodnevne pobožnosti Presv. Oltarskom sakramentu.

U srijedu, 10. studenog, u 20 sati bit će pobožnost Presv. Oltarskom sakramentu za BIOS i mlade. Nakon pobožnosti bit će sastanak za BIOS.

Župni vjeronauk i ostale župne aktivnosti redovito prema već objavljenom rasporedu.

U dane od 3. do 5. prosinca tj. petak, subotu i nedjelju u našoj župi bit će krizmanički tečaj koji će voditi animatori Kursilja. Kursiljo – Mali tečaj kršćanstva jest crkveni pokret nastao u Španjolskoj. Od 1974. godine djeluju u našem narodu. Kroz te dane u našoj župi će biti 12, a možda i više animatora iz Kursilja. Molim obitelji koje su voljne kroz te dane mlade animatore primiti na konak tj. noćenje da se jave u župni ured.

Župni zbor treba novih članova. Svi koji imate talenta, želje i volje pridružite se velikom župnom zboru na probi četvrtkom u 19 sati.

Nastavljamo s akcijom župnog Caritasa Moje malo nekom znači mnogo. Molim župljane da u uredovno vrijeme i vjeroučenike svih uzrasta da kroz sljedeći tjedan na župni vjeronauk sa sobom ponesu konzervu hrane.

Neke župljanke su se raspitivale za čišćenje crkve i ponudile svoju pomoć. Oni koji su za to zainteresirani neka se jave u župni ured kako bismo mogli organizirati grupe za čišćenje crkve.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike i ostale koji žele kupit novi broj mogu to učiniti na izlazima iz crkve kod ministranata.

Hrvatska kulturna zajednica Troplet i župa sv. Tome Apostola pozivaju na studentski utorak tj. predavanje na temu Imaju li kršćani i danas moć mijenjati svijet? u utorak 9. studenog 2021. iza mise u 18 sati. Predvoditelj svete mise i predavač je pater Ike Mandurić.

U prošlom tjednu preminuli su: Jozo Banović i pokopan u groblju Raštani, Stanko Bilić i Anđa Bilić te pokopani u groblju Borača, Potoci.

Rasporede misa, pobožnosti i župnih aktivnosti imate na web stranici naše župe i Vjesniku.

About the Author