ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 31. NEDJELJU KROZ GODINU

Danas je 31. nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 32. nedjelja kroz godinu i prva nedjelju mjesecu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Iza večernje svete mise započinje Nightfever. Pobožnost Presv. oltarskom sakramentu ili klanjanje do 22 sata. Klanjanje će animirati meditacijama BIOSovci te će pjesmom sve popratiti Otkrivenje i Ljubljeni. Za vrijeme klanjanja bit će mogućnost ispovijedi. Na klanjanje se može doći u bilo koji sat između večernje svete mise i 22 sata.

Sutra, ponedjeljak, svetkovina je Svih svetih. Svete mise su u župnoj crkvi u 7 i 18 sati. Raspored svetih misa po grobljima imate u novom Vjesniku i na web stranici naše župe.

U utorak je Spomen svih vjernih mrtvih – Dušni dan. Sveta misa je u župnoj crkvi u 7 sati i u Sutini u 15 sati. Raspored svetih misa po grobljima imate u Vjesniku i na web stranici naše župe.

Kroz dane od 1. do 8. studenog može se ostvariti potpuni oprost za duše u čistilištu. Propisana djela za dobivanje potpunog oprosta su: pobožni pohod crkvi, u kojoj treba izmoliti Oče naš i Vjerovanje, ispovijed i pričest, dakle sudjelovati na svetoj misi te molitve na nakanu Svetog Oca.

U ponedjeljak i utorak neće biti župne kateheze za vjeroučenike.

Župni zbor treba novih članova. Do sad se priključilo troje novih članova. Svi koji imate talenta, želje i volje pridružite se velikom župnom zboru na probi četvrtkom u 19 sati.

Ponovno započinjemo s akcijom župnog Caritasa Moje malo nekom znači mnogo. Molim vjeroučenike svih uzrasta da kroz sljedeći tjedan na župni vjeronauk sa sobom ponesu po litru ulja.

Na izlazu iz crkve imate novi Vjesnik sa svim rasporedima i obavijestima za sljedeća dva tjedna te tiskovine koje možete slobodno uzeti.. Uzmite i čitajte.

U prošlom tjednu je preminula Mara Džinović i pokopana na groblju Sutina.

Rasporede misa, pobožnosti i župnih aktivnosti imate na web stranici naše župe i Vjesniku.

About the Author