ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 30. NEDJELJU KROZ GODINU

Danas je 30. nedjelja kroz godinu i svjetski dan misija – Misijska nedjelja. Sljedeća nedjelja je 31. nedjelja kroz godinu.

Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Danas, poslije misa, ponuđeni su vam kolači koje možete uzeti ostavljajući dobrovoljni prilog za misije. Isto tako, možete sjesti i u našem baru popiti piće. Od onog što potrošite u našem baru dio zarade ide u župni Caritas.

U srijedu u 20 sati je pobožnost Presv. oltarskom sakramentu za mlade i BIOSovce. Nakon pobožnosti je sastanak za BIOSovce. Molim dođite kako bismo nastavili s našim redovitim aktivnostima.

Ministrantski susret subotom u 9 sati. U 10 sati je proba zbora za djecu 6., 7., 8., 9. razreda i srednjoškolci. U 10 sati je sastanak za kreativnu zajednicu i zajednicu župnog Caritasa. U 11:30 je proba dječjeg zbora “Anđeli sv. Ivana”.

Župni zbor treba novih članova. Do sad se priključilo troje novih članova. Svi koji imate talenta, želje i volje pridružite se velikom župnom zboru na probi četvrtkom u 19 sati.

U četvrtak, 28. listopada, u Katedrali će biti održana tribina za mlade na temu “Mladi vjere, djela i molitve” koju će imati naš biskup Petar Palić. Potičem sve mlade da pođu na tribinu u Katedralu sljedeći četvrtak u 20 sati u katedralnoj dvorani.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Mirko Kvesić, sin Zdenka i Nada r. Mikulić, iz župe sv. Ane, Ljuti Dolac i Darija Pinjuh, kći Danislava i Vesne r. Zadro, iz ove župe. Vjenčanje će biti 30. listopada 2021. godine u 16 sati u ovoj župi. Toni Vranjić, sin Vladimira i Vesne r. Šilić iz ove župe, i Marina Bajić, kći Marka i Branke r. Puljić iz župe sv. Mihovila Arkanđela, Prenj. Njihovo vjenčanje će biti 30. listopada u župi sv. Mihovila Arkanđela, Prenj. Teo Džeba, sin Borisa i Ružice r. Čolak, iz ove župe i Mateja Krajina, kći Ante i Pavke r. Vukoja, iz župe Isusova Uskrsnuća, Sesvetski Kraljevec, Hrvatska. Njihovo vjenčanje će biti 31. listopada 2021. godine u župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Ako netko zna za kakvu ženidbenu zapreku dužan je javiti u župni ured.

Ponovno započinjemo s akcijom župnog Caritasa Moje malo nekom znači mnogo. Molim vjeroučenike svih uzrasta da kroz sljedeći tjedan na župni vjeronauk sa sobom ponesu po vrećicu tjestenine.

Stigao je novi broj Malog koncila – Maka tj. za 9. i novi broj za 10. mjesec. Godišnja pretplata je 150 Kn ili 40KM. Molim da se pretplatite u župnom uredu tko želi i preuzme svoj broj.

Kroz prošli tjedan preminuli su: Delfa Andričević i pokopana na groblju Šoinovac 20. listopada 2021.; Olga Goluža i pokopana na groblju Masline 22. listopada 2021.; Ante Koštro i pokopan na groblju Masline 23. listopada 2021.

Rasporede misa, pobožnosti i župnih aktivnosti imate na web stranici naše župe.

About the Author