ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 29. NEDJELJU KROZ GODINU

biblija_i_krunica.jpg

Danas je 29. nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 30. nedjelja kroz godinu i Misijska nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Sljedeća nedjelja je Misijska nedjelja. Milostinja te nedjelje ide za misije. Uz to zamolio bih naše domaćice da se potrude oko kolača koje bismo ih ponudili za dobrovoljni novčani prilog nakon nedjeljnih misa u 7, 9, 11 i 18 sati u predvorju župne crkve. Prilozi su namijenjeni za misije. Domaćice koje pripreme kolače za Misijsku nedjelju neka ih donesu u subotu nakon večernje Mise do 20 sati. A nedjeljom poslije misâ 7, 9, 11 i 18 sati ostanite, počastite se kolačima te pićem u našem baru.

U utorak, 19. listopada, cjelodnevna tj. od jutarnje svete mise do krunice pobožnost Presv. oltarskom sakramentu u Godini sv. Josipa.

U srijedu u 20 sati je sastanak za sve članove BIOS-a. Molim dođite kako bismo započeli s našim redovitim aktivnostima.

Ministrantski susret subotom u 9 sati.

Zahvaljujući dragom Bogu, trudu naših voditelja gđe. Mirele Relota i gđice. Andre Milićević te raspoloživosti školske djece i njihovih roditelja došlo je vrijeme da se oforme dva zbora djece i mladih. Pa tako od sljedeće subote proba dječjeg zbora “Anđeli sv. Ivana” bit će subotom u 11:30 sati. Proba novog zboru kojeg čine djeca 6., 7., 8., 9. razreda i srednjoškolci bit će u 10 sati subotom. U skorije vrijeme oni će sebi odrediti i ime.

Župni zbor treba novih članova. Svi koji imate talenta, želje i volje pridružite se velikom župnom zboru na probi četvrtkom u 19 sati.

Župa sv. Luke – Ilići sutra će proslavit svog nebeskog zaštitnika svečanom svetom Misom u 18 sati koju će predvoditi don Ljubo Planinić župnik Stoca. Potičem sve župljane da pođu u Iliće.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Josip Rogić, sin Ivana i Nevenke r. Groznica, iz ove župe i Mirjana Ivanika, kći Mate i Ruže r. Bošnjak, iz ove župe. Vjenčanje će biti 22. listopada 2021. godine u 18:30 sati u ovoj župi. Ako netko zna za kakvu ženidbenu zapreku dužan je javiti u župni ured.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoje brojeve. Tko želi može na izlazima crkve kupiti novi broj Crkve na kamenu. Potičem da uzmete i čitate. Cijena Crkve na kamenu je 4KM.

Stigao je novi broj Malog koncila – Maka tj. za 9. i novi broj za 10. mjesec. Godišnja pretplata je 150 Kn ili 40KM. Molim da se pretplatite u župnom uredu tko želi i preuzme svoj broj.

Preminuo je don Luka Pavlović. Sveta misa i ispraćaj bit će u našoj Katedrali u ponedjeljak u 11 sati. Sprovodna sveta misa i ukop bit će istog dana na groblju Podbrđe na Rotimlji u 14. sati.

Rasporede misa, pobožnosti i župnih aktivnosti imate na web stranici naše župe.

About the Author