ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 28. NEDJELJU KROZ GODINU

biblija_i_krunica.jpg

Danas je 28. nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 29. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Župni vjeronauk je započeo u dvije smjene prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom za 1. i 2. razred u 9 i u 15 sati, za treći razred u 10 i u 16 sati; utorkom u 9 i u 15 sati za prvopričesnike (4. razred), u 10 i u 16 sati za 5. i 6. razred; četvrtkom u 9 i u 15 sati za 7. i 8. razred, u 10 i u 16 sati za 9. razred; petkom u 9 i u 15 sati za krizmanike (1. srednje). Budući da neka djeca iz opravdanih razloga ne mogu dolaziti na gore predviđene termine odlučeno je, za sada, ponuditi još dva dodatna termina: srijedom u 19 sati za sve uzraste, petkom u 20 sati samo za krizmanike.

U srijedu u 20 sati je Pobožnost Presvetom Oltarskom Sakramentu za mlade i BIOSovce.

Ministrantski susret subotom u 9 sati.

Proba dječjeg zbora “Anđeli sv. Ivana” subotom u 10 sati.

Župni zbor treba novih članova. Svi koji imate talenta, želje i volje pridružite se velikom župnom zboru na probi četvrtkom u 19 sati.

U ponedjeljak, 11. listopada, u 12 sati u našoj Katedrali bit će slavljena sveta Misa za početak nove akademske godine. Potičem sve studente da pođu na svetu Misu i s Božjim blagoslovom započnu novu ak. godinu.

Župa sv. Luke – Ilići proslavit će svog nebeskog zaštitnka 18. listopada svečanom svetom Misom u 18 sati. Za taj događaj pripremit će se trodnevnicom od 15. do 17. listopada. U 17 sati bit će ispovijed a u 18 sati sveta Misa. Potičem sve župljane da se odazovu ovoj duhovnoj okrepi u Ilićima.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ante Bušić, sin Veronike Pralas, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar i Martina Perić, kći Branislava i Ljilje r. Šarić, krštena u župi Potoci a stanuje u ovoj župi. Vjenčanje će biti 15. listopada 2021. godine u 17 sati u ovoj župi. Ako netko zna za kakvu ženidbenu zapreku dužan je javiti u župni ured.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoje brojeve. Tko želi može na izlazima crkve kupiti novi broj Crkve na kamenu. Potičem da uzmete i čitate. Cijena Crkve na kamenu je 4KM.

Stigao je novi broj Malog koncila – Maka. Pretplata je 150 Kn. Molim da se pretplatite u župnom uredu tko želi i preuzme svoj broj.

U prošlom tjednu je preminuo Ante Čuljak i pokopan na groblju Masline.

Rasporede misa, pobožnosti i župnih aktivnosti imate na web stranici naše župe.

About the Author