KORIZMENE KARITATIVNE AKCIJE

korizma_2.jpg

Stablo života: Isus nam je jasno rekao da je on trs a mi loze. Jedan lozov trs na koji će naši mladi iz karitativne zajednice…

1. Stablo života: Isus nam je jasno rekao da je on trs a mi loze. Jedan lozov trs na koji će naši mladi iz karitativne zajednice, umjesto lišća i grozdova, staviti male vrećice služit će nam kao poticaj za korizmeno odricanje i darivanje. Svi oni koji žele darovati siromašnu djecu, mogu svoje korizmene priloge staviti u te male vrećice, dok mala djeca mogu ubaciti svoju lemuzinu.

2. Korizmeni paket ljubavi: Stajat će kroz cijelo vrijeme korizme pred oltarom i biti naš dar kao plod našeg korizmenog odricanja od svega onoga što nam čini “zadovoljstvo”: cigareta, kladionica, slatkiši, kava, alkohol, itd.

3. Milostinja korizmenih petaka: svakog korizmenog petka kupit ćemo milostinju i namijenit ćemo je za siromašne i potrebne u župi, kojih ima sve više i više.

Kroz ove korizmene karitativne akcije pomozimo najpotrebnije u našoj župi koji računaju na naš dar korizmenog odricanja.
About the Author

Leave a Reply