IZBOR NOVOGA VODSTVA BIOSA

bios_podloga5.jpgDragi BIOS-ovci! Ovdje možete pogledati izbor novog vodstva BIOS-a. Svim izabranima želimo puno uspjeha, odvažnosti, volje, ljubavi i strpljenja u povjerenoj zadaći.

bios_podloga5.jpgU subotu i nedjelju, 1. i 2. 9. 2012. proslavili smo 10. obljetnicu našeg župnog pokreta mladih za novu evangelizaciju BIOS. Ovih dana izabrali smo novo vodstvo BIOS-a te se ovom prilikom zahvaljujemo dosadašnjim članovima iz uprave.

Župnik je stalni predsjednik Pokreta, a svi se ostali članovi biraju svake godine. Ovdje donosimo novoizabrane i od župnika (predsjednika) imenovane članove uprave Pokreta.

Za predstojnicu je izabrana Danijela Jarak; zamjenik je Jure Soldo, a tajnica Irena Šimunović.

BIOS ima četiri radna okvira. U duhovnom okviru su predstojnik i zamjenik: Monika Marić i Ivana Anđelić. U edukativnom okviru su Ana Mikulić i Nikolina Bevanda. U karitativnom okviru su: Ivana Soldo i Mia Škoro. U kulturno-domoljubnom okviru su: Stjepan Čović i Filip Kožul (za glumu), Jure Soldo i Darja Čobanović (za šport), Jelena Šimić i Daria Anđelić (za sviranje), Elizabeta Zorić i Marsela Pejković (za ministrante), Ana Pujić i Nina Lončar (za čitače).

About the Author

Leave a Reply