ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

vjenani_prsten.jpg

Crkveni brak žele sklopiti:

– Daniel Zubac, sin Ratimira i Josipe r. Tomac iz naše župe i Sanela Smajić, kći Bajre i Irene r. Smiljanić iz naše župe. Vjenčaje je predviđeno u našoj župi, 11. 10. 2008.

– Zoran Beno, zak. sin Zlatka i Zagorke r. Milićević iz naše župe i Gordana Pelikon, zak. kći Brune i Nevenke r. Pučko iz župe Katedrala Mostar.Vjenčanje je predviđeno u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru 11. 10. 2008.

– Dobroslav Jurić, zak. in Mije i Mande r. Ðinkić iz župe sv. Marka Cim i Snježana Jerkić, zak. kći Kreše i Branke r. Totić iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru 11. 10. 2008.

vjenani_prsten.jpg

Crkveni brak žele sklopiti:

Daniel Zubac, sin Ratimira i Josipe r. Tomac iz naše župe i Sanela Smajić, kći Bajre i Irene r. Smiljanić iz naše župe. Vjenčaje je predviđeno u našoj župi, 11. 10. 2008.

Zoran Beno, zak. sin Zlatka i Zagorke r. Milićević iz naše župe i Gordana Pelikon, zak. kći Brune i Nevenke r. Pučko iz župe Katedrala Mostar.Vjenčanje je predviđeno u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru 11. 10. 2008.

Dobroslav Jurić, zak. in Mije i Mande r. Ðinkić iz župe sv. Marka Cim i Snježana Jerkić, zak. kći Kreše i Branke r. Totić iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru 11. 10. 2008.

About the Author

Leave a Reply