Dragi župljani, vjerujem da smo svi na neki način svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Ništa ne možemo predvidjeti niti planirati unaprijed “previše daleko”. Zato smo izdali Župni vjesnik samo za ovaj tjedan.

  1. Sv. Mise i pobožnosti u našoj župi održavat će se po rasporedu, uz poštivanje odredbi koje su donijele civilne i crkvene vlasti. Zbog pomijeranja odredbe o “Policijskom satu“ tj. zabrani kretanja građana od 19 do 5 sati, večernje sv. Mise služit ćemo ponovo u redovitom terminu (18 sati). Sve misne nakane odslužit će se po planiranom rasporedu. Rodbina ne mora na njima sudjelovati, nego neka se duhovno uključe u molitvu u svojim obiteljskim domovima.
  2. Velike uskrsne ispovijedi vjernika odgađaju se do daljnjega. Inače, uskrsna ispovijed može biti do svetkovine Duhova.
  3. Sakramente za stare i bolesne župljane podijelit ćemo na poziv rodbine, samo u teškoj bolesti i smrtnoj opasnosti.
  4. Za sve upite i informacije možete nam se obratiti na naš telefonski broj 036 326 568.
    Sve informacije možete pratiti na web stranici župe: www.svivan.ba kao i na FB stranici: Župa sv. Ivana Apostola i Evanđelista Mostar.
  5. Ostanimo ujedinjeni i povezani u zajedničkoj obiteljskoj i osobnoj molitvi, da nas Bog očuva od svake bolesti i zla te ne zaboravimo jedni na druge.