ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

Crkveni brak žele sklopiti Mateo Jurčić, sin Miljenka Vladimira i Marije r. Nevistić, župa sv. Mateja Rudnik-Orlac i Jelena Ostojić, kći Bože i Marine r. Rozić, naša župa. Vjenčanje je predviđeno u našoj župi, 7. 5. 2016.

KRALJICA MIRA – HRASN...

KRALJICA MIRA – HRASNO

U iduću nedjelju, 8. 5. 2016., godišnja je proslava Kraljice Mira, u svetištu i župi Hrasno. Naša župa hodočasti Kraljici Mira jednim autobusom. Na ovo hodočašće svake godine idu naša djeca, koja se ističu svojom vjerničkom zauzetošću u župi. Ukoliko ima još zainteresiranih, neka se prijave u župni ured.

PRVI PETAK

PRVI PETAK

U petak, 6. 5. 2016., prvi je petak i mogućnost sv. Ispovijedi prije jutarnje i večernje sv. Mise.

MISA ZA MINISTRANTE

MISA ZA MINISTRANTE

Suzaštitnik ministranata je sv. Dominik Savio čiji spomendan slavimo u petak, 6. 5. 2016. Sveta Misa za ministrante bit će u 18 sati. Mi se kao župa možemo pohvaliti uzornim ministrantima. U znak zahvalnosti za njihovo vjerno služenje oltaru, poslije mise bit će ugodno druženje u prostorijama caffe-bara.

ŠKOLA ZA ANIMATORE

ŠKOLA ZA ANIMATORE

U četvrtak, 5. 5. 2016., u 20 sati imat ćemo školu za sve ovogodišnje krizmanike, koji žele postati animatori na ljetnim danima DUGE. Dolazak je obvezan!

UZAŠAŠĆE – SPASOVO

UZAŠAŠĆE – SPASOVO

U četvrtak, 5. 5. 2016., svetkovina je  Uzašašća Gospodnjega ili Spasovo. Svete mise u našoj župi su u: 7, 8 i 18 sati. Taj dan nema župnog vjeronauka.

SRIJEDOM U NAŠOJ ŽUPI

SRIJEDOM U NAŠOJ ŽUPI

U srijedu, 4. 5. 2016., u 20 sati naš BIOS organizira predavanje na temu: Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio, za sve one koji su uključeni na bilo koji način u karitativno djelovanje u župi, kao i za sve one koji žele. Predavanje će održati djelatnici našeg biskupijskog Caritasa. Dobrodošli!

MISA ZA MATURANTE

MISA ZA MATURANTE

U srijedu, 4. 5. 2016., u 12 sati bit će Misa zahvalnica (Te Deum) u katedrali Marije Majke Crkve za sve maturante grada Mostara, koje će predslaviti naš mjesni biskup msgr. Ratko Perić. Uključimo ih u svoje molitve.

13 UTORAKA SV. ANTE

13 UTORAKA SV. ANTE

U utorak, 3. 5. 2016., osmi je utorak u čast sv. Anti. Vjernici mogu obaviti sve zavjete u našoj župnoj crkvi. Tema osmog utorka jest euharistija.

KARITATIVNA ZAJEDNICA

KARITATIVNA ZAJEDNICA

Sutra, u ponedjeljak, 2. 5. 2016., u 19. 30 sati bit će sastanak karitativne zajednice odraslih Milosrdni Samaritanac.