NAŠI KRIZMANICI

NAŠI KRIZMANICI

Ove godine 9. svibnja, u našoj župi po prvi put je slavljena sveta krizma. Bogu hvala na svih 95 krizmanika. A moto ovogodišnje krizme je: “Idi i zapali svijet” Andačić Ante Josip Aničić Ivan Antunović Leonarda Arapović Lucia Arapović Martina Bandić Lorena Boras Sara Boro Davor Bošnjak Antonio Bubalo Petra Bubalo Patrik Crnjac Marko Čarapina […]

KLANJANJE ZA BIOS

KLANJANJE ZA BIOS

U srijedu, 27. 5. 2015., u 20 sati bit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za sve članove našega župnog pokreta BIOS i za ostale mlade. Dobrodošli!

SRIJEDOM U NAŠOJ ŽUPI

SRIJEDOM  U  NAŠOJ  ŽUPI

U srijedu, 4. 3. 2015., BIOS organizira katehezu za mlade i ostale u 20 sati, koju će održati zajednica Cenacolo. Tema kateheze: Svjedočenja roditelja i djece o ovisnostima današnjega vremena. Dobrodošli!

14. 2. 2015.

14. 2. 2015.

Crkveni brak žele sklopiti Nini Pehar, sin Nine i Ane r. Ćimić, naša župa i Dajana Martinović, kći Vinka i Zorice r. Ćubela, katedralna župa. Vjenčanje je predviđeno u Katedrali, 14. 2. 2015.

DAN BOLESNIKA

DAN BOLESNIKA

Na spomendan Gospe Lurdske, 11. 2. 2015., Dan je bolesnika. Na taj dan, na jutarnjoj i večernjoj misi, molit ćemo za sve naše bolesnike.

KLANJANJE ZA BIOS

KLANJANJE ZA BIOS

U srijedu, 11. 2. 2015., u 20 sati bit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za sve članove našega župnog pokreta BIOS i za ostale mlade. Dobrodošli!

Ženidbeni navještaj

Stara web stranica