VAŽNO: LJETNI TERMINI MISA

VAŽNO: LJETNI TERMINI MISA

Od 1. srpnja do 31. kolovoza (zbog velikih vrućina) nedjeljom u našoj župi neće biti svete mise u 12 sati, a večernja misa kroz tjedan, kao i nedjeljom bit će umjesto u 18 sati u 20 sati. Naravno, svi drugi događaji prilagođavaju se ovim terminima (krunica, klanjanje, itd.).

SVEĆENIČKO REĐENJE U KATEDRALI

SVEĆENIČKO REĐENJE U KATEDRALI

U ponedjeljak, 29. 6. 2015., na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, bit će svećeničko ređenje u Katedrali u 10 sati. – Isti dan, naša susjedna župa sv. Petra i Pavla slavi svoje nebeske zaštitnike sv. Petra i Pavla, svečanom sv. Misom u 18 sati. Dobro došli na jedno i drugo!

SV. TOMA APOSTOL

SV. TOMA APOSTOL

U petak, 3. 7. 2015., Crkva slavi sv. Tomu apostola. Svečano sveto misno slavlje bit će u istoimenoj župi na Bijelom brijegu, u 18 sati.

PRVI PETAK

PRVI PETAK

Na prvi petak, 3. 7. 2015., imat ćemo ispovijed pola sata prije jutarnje i 1 sat prije večernje svete mise za sve one koji obavljaju pobožnost Prvih petaka.

LJETNI DANI DUGE

LJETNI DANI DUGE

Ove godine Ljetni dani Duge bit će od 22. 6. do 3. 7. 2015. Vjeroučenicima od 5. do 8. razreda predviđen je prvi tjedan, a za vjeroučenike od 1. do 4. razreda predviđen je drugi tjedan. Da bi se moglo sudjelovati u “DUGI“ djeca moraju ispuniti Upisnicu koju treba potpisati jedan od roditelja. Prilikom predaje […]

SV. ANTE PADOVANSKI

SV. ANTE PADOVANSKI

U subotu, 13. 6. 2015., spomendan je sv. Ante Padovanskog. Svete mise u našoj župnoj crkvi bit će u: 7, 8 i 18 sati. Isti dan slavi se spomendan Prečistog Srca Marijina.

Stara web stranica