DEVETNICA

DEVETNICA

U četvrtak, 6. 8. 2015., na blagdan Preobraženja Gospodinova, započinjemo devetnicu Velikoj  Gospi. U našoj crkvi za vrijeme devetnice bit će izložen Gospin kip, pa svi vjernici mogu obaviti svoje zavjete u našoj župnoj crkvi.

VELIKA GOSPA

VELIKA  GOSPA

U subotu, 15. 8. 2015., zapovjedna je svetkovina Uznesenja BDM dušom i tijelom na nebo ili Velika Gospa. Sv. Mise u našoj župnoj crkvi su kao nedjeljom.

ISPOVIJED ZA STARE OSOBE

ISPOVIJED  ZA  STARE  OSOBE

Pred Veliku Gospu imat ćemo ispovijed za stare i nemoćne osobe po obiteljima. Pohodit ćemo samo one koji se prijave, i to ovim redom: Ponedjeljak, 10. 8., ulice: Splitska, Kneza Višeslava, Kralja Zvonimira i Kardinala Stepinca. Utorak, 11. 8., ulice: Dr. Ante Starčevića, Mile Budaka, Brune Bušića i Zalik. Srijeda, 12. 8., ulice: Stjepana Radića, […]

VAŽNO: LJETNI TERMINI MISA

VAŽNO: LJETNI TERMINI MISA

Od 1. srpnja do 31. kolovoza (zbog velikih vrućina) nedjeljom u našoj župi neće biti svete mise u 12 sati, a večernja misa kroz tjedan, kao i nedjeljom bit će umjesto u 18 sati u 20 sati. Naravno, svi drugi događaji prilagođavaju se ovim terminima (krunica, klanjanje, itd.).

SVEĆENIČKO REĐENJE U KATEDRALI

SVEĆENIČKO REĐENJE U KATEDRALI

U ponedjeljak, 29. 6. 2015., na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, bit će svećeničko ređenje u Katedrali u 10 sati. – Isti dan, naša susjedna župa sv. Petra i Pavla slavi svoje nebeske zaštitnike sv. Petra i Pavla, svečanom sv. Misom u 18 sati. Dobro došli na jedno i drugo!

SV. TOMA APOSTOL

SV. TOMA APOSTOL

U petak, 3. 7. 2015., Crkva slavi sv. Tomu apostola. Svečano sveto misno slavlje bit će u istoimenoj župi na Bijelom brijegu, u 18 sati.

Stara web stranica