ŽUPNI VJERONAUK

ŽUPNI VJERONAUK

Još ovaj tjedan imat ćemo župni vjeronauk. Molimo djecu da dođu kako bismo im dali osnovne informacije o ljetnim danima DUGE. Hvala!

TIJELOVO ILI BRAŠANČEVO

TIJELOVO ILI BRAŠANČEVO

U četvrtak, 26. 5. 2016., zapovjedna je svetkovina Tijelova. Sv. Mise u našoj župi su u: 7, 8, 11 i 18 sati.Ovaj dan nema župnog vjeronauka, kao niti formacije za animatore u 20 sati. Isti dan bit će u 18 sati blagoslov zvonika na Buni, sv. Misa i procesija s Presvetim. Nakon toga slijedi koncert zborova […]

SRIJEDOM U NAŠOJ ŽUPI

SRIJEDOM U NAŠOJ ŽUPI

U srijedu, 25. 5. 2016., u 20 sati bit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za sve članove našega župnog pokreta BIOS i za ostale mlade. Dobrodošli!

PREDAVANJE ZA STUDENTE

PREDAVANJE ZA STUDENTE

U utorak, 24. 5. 2016., u 19 sati bit će kateheza za sve studente na Agronomskom i Prehrambeno-tehnološkom fakultetu. Tema predavanja je šesta Božja zapovijed: Seksualnost: Božji dar i(li) ljudska izopačenost? Katehezu će održati studentski duhovnik, don Mladen Šutalo.

13 UTORAKA SV. ANTE

13 UTORAKA SV. ANTE

U utorak, 24. 5. 2016., jedanaesti je utorak u čast sv. Anti. Vjernici mogu obaviti sve zavjete u našoj župnoj crkvi. Tema jedanaestog utorka jest Majka Božja.

KARITATIVNA ZAJEDNICA

KARITATIVNA ZAJEDNICA

Sutra, u ponedjeljak, 23. 5. 2016., u 19. 30 sati bit će sastanak karitativne zajednice odraslih Milosrdni Samaritanac.

BLAGOSLOV POLJA

BLAGOSLOV POLJA

Danas je blagoslova polja i sveta Misa na groblju Sutina, 22. 5. u 11 sati.

PRESVETO TROJSTVO

PRESVETO TROJSTVO

Danas crkva slavi svetkovinu Presvetoga Trojstva, jednoga Boga u tri božanske Osobe: Oca, Sina i Duha Svetoga. Sve tri Osobe imaju istu božansku narav, a sve tri zajedno i sve tri pojedinačno zovemo jednim imenom: Bog. A drugo ime za Boga jest Ljubav. Stoga je Presveto Trojstvo izvor i slika obitelji, jer ih je Bog […]

KVATRE

KVATRE

Ljetne kvatre slave se u srijedu, petak i subotu, poslije blagdana Duhova. Posvećene su molitvi i postu za zaštitu usjeva, za urod zemlje i posvetu ljudskog rada.

ODRŽAN KONCERT

ODRŽAN KONCERT

U utorak, 10. 5. 2016., u 20 sati održan je veliki koncert duhovne glazbe na otvorenom, u organizaciji zajednice Vojske Kristove iz naše župe. Bilo je prekrasno biti dionik ovog velikog događaja u našoj župi. Bogu na slavu, a svima nama na duhovnu korist. Nek dobri Bog uzvrati svima svojim blagoslovom.