caritas.jpgTreća nedjelja došašća, koja je ujedno i Nedjelja Caritasa jest dan kad na poseban način mislimo i molimo za najpotrebnije u našoj župi i Biskupiji. Ne dozvolimo …

Treća nedjelja došašća, koja je ujedno i Nedjelja Caritasa jest dan kad na poseban način mislimo i molimo za najpotrebnije u našoj župi i Biskupiji. Ne dozvolimo da nas drugi preteknu u ljubavi! Od akcija koje se održavaju danas u našoj župi na poseban način naglašavamo:

Kolači za Nedjelju caritasa: Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim župljanima, na poseban način župljankama koje su napravile i donijele kolače za ovu Nedjelju Caritasa u našu župu. Hvala ide i onima koji će kupiti kolače i tako pomoći župni Caritas.

– Večeras, poslije večernje mise bit će prikazana prezentacija o 30 godina djelovanja Biskupijskog Caritasa naših biskupija. Dobrodošli!

– Ove nedjelje je predstavljanje karitativne zajednice naše župe “Apostoli ljubavi” na sv. Misi u 10 sati. Njima kao i ostalim zajednicama želimo obilje Božjeg blagoslova u radu u župi.

Paket ljubavi: Naglašavamo da i ove godine Biskupijski caritas organizira akciju Paket ljubavi. Neki su već donijeli bilo u hrani ili novcu svoj “komadić” ljubavi za najpotrebnije. Nemojte dozvoliti da vas drugi preteknu u činjenju dobrih djela! Hvala u ime najpotrebnijih!